Raiffeisen Leasing, in parteneriat cu Sixt New Kopel, a lansat un produs de finantare - leasing operational, leasing financiar si management de flote, adresat companiilor care folosesc autoturisme si vehicule comerciale pana in 3,5 tone.
Sixt New Kopel sustine partea logistica a parteneriatului, asigurand managementul parcurilor auto prin leasing operational full service, prin intretinerea automobilelor, administrarea asigurarilor si achitarea taxelor, pe toata desfasurarea contractului.

„Le propunem companiilor care folosesc autoturisme si vehicule comerciale pana in 3,5 tone leasingul operational ca modalitate de eficientizare a activitatii si de reducere a costurilor. Utilizat in principal de catre corporatii, leasingul operational este un produs util atat intreprinderilor mici si mjlocii cat si micro-intreprinderilor”, a declarat Felix Daniliuc (foto), director general Raiffeisen Leasing IFN.

Sixt New Kopel dispune de o experienta de 6 ani pe piata romaneasca de leasing operational.

Intre solutiile oferite se regasesc si asistenta rutiera pe intreg teritoriul tarii, autoturisme de inlocuire, managementul accidentelor, taxe de drum, proceduri administrative pentru inmatricularea masinii si taxe, call-center permanent, manager de flota la locatia clientului (in cazul unor flote mari).

Contractul de leasing operational se incheie si se deruleaza de catre Sixt New Kopel, Raiffeisen Leasing asigurand finantarea. Informatii detaliate privind acest produs sunt disponibile la adresa web srleasing.ro.

Raiffeisen Leasing IFN este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati.

SIXT New Kopel a intrat pe piata romaneasca in 2005 si face parte din New Kopel Group, care a raportat pentru 2010 o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 78% fata de anul 2009. Pentru anul 2011, grupul estimeaza afaceri ce va depasi 30 milioane euro.


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri