Prezenta Libra Bank in Sibiu confirma dorinta bancii de a veni cat mai aproape de clientii sai, orientandu-se intr-o prima faza catre zone strategice, cu potential economic ridicat.

Sibienii beneficieaza deja de ofertele Libra Bank, aceasta fiind operationala de cateva zile. Sucursala Libra Bank din Sibiu ofera servicii bancare special concepute pentru fiecare categorie de clienti: persoane fizice, profesii liberale sau companii. Alaturi de ofertele avantajoase de creditare, clientii Libra Bank din Sibiu pot beneficia acum si de dobanzile ridicate pentru depozitele la termen, dobanzi ce pot ajunge pana la 8% la depozitele in lei si 5,3% la cele in valuta. Libra Bank ofera posibilitatea economisirii folosind cele doua noi produse lansate de banca: depozitul pe 2 ani si depozitul “Acumulare”.

Ambele instrumente reprezinta investitii avantajoase si sigure, care le permit clientilor Libra Bank sa puna deoparte pentru perioade mai mari de timp anumite sume de bani si sa-i inmulteasca. Clientii Libra Bank care aleg depozitele pe termen lung beneficieaza de dobanzi superioare si fixe, dar si de un maximum de flexibilitate in privinta depunerii sau retragerii banilor.

“Flexibilitatea si rapiditatea reactiei de raspuns reprezinta unele dintre cel mai importante avantaje de care clientii beneficieaza la Libra Bank. La acestea se adauga amabilitatea si profesionalismul angajatilor Libra.
Echipa Libra Bank este convinsa ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu numai prin oferirea de servicii de calitate, ci si prin construirea unor parteneriate financiare de lunga durata cu clientii. Suntem convinsi ca astfel vom castiga increderea si aprecierea clientilor nostri din Sibiu”, a declarat Axel Hummel, Presedinte Libra Bank.