Trebuie sa facem o distinctie clara intre publicitate si informare, caci actuala confuzie afecteaz activitatea de Relaii Publice a oricrei companii, instituii sau organizaii nonguvernamentale care i propune s slujeasc interesul public, afirma Presedintele ARRP, Dumitru Bortun. \"De aceea am organizat, impreuna cu CNA i Centrul de Informare al ONU n Romnia (UNIC Romania) dezbaterea Informare public versus reclam prin mass-media audiovizuale. Vicepresedintele CNA, Attila Gasparik va propune Consiliului elaborarea unei instructiuni care sa precizeze sensul articolului 6 din Decizia 254/2004, sau chiar a unei noi Decizii prin care sa se arate ca nu intra sub incidenta publicitatii mascate mentionarea in stirile si emisiunile radio-TV a numelor de companii, institutii, organizatii neguvernamentale in relatie cu reprezentantii lor sau cu prezentarea unor informatii de interes public. \"Problema este unde se termina informarea publica si unde incepe publicitatea. Elementul esential al dezbaterii de azi este dialogul, care ofera ample posibilitati de a defini termenii intr-un schimb de idei transparent si deschis\", a afirmat doamna Ambasador Soknan Han Jung, Coordonator Rezident al sistemului Natiunilor Unite in Romania.
Prezenta Libra Bank in Sibiu confirma dorinta bancii de a veni cat mai aproape de clientii sai, orientandu-se intr-o prima faza catre zone strategice, cu potential economic ridicat.

Sibienii beneficieaza deja de ofertele Libra Bank, aceasta fiind operationala de cateva zile. Sucursala Libra Bank din Sibiu ofera servicii bancare special concepute pentru fiecare categorie de clienti: persoane fizice, profesii liberale sau companii. Alaturi de ofertele avantajoase de creditare, clientii Libra Bank din Sibiu pot beneficia acum si de dobanzile ridicate pentru depozitele la termen, dobanzi ce pot ajunge pana la 8% la depozitele in lei si 5,3% la cele in valuta. Libra Bank ofera posibilitatea economisirii folosind cele doua noi produse lansate de banca: depozitul pe 2 ani si depozitul Acumulare.

Ambele instrumente reprezinta investitii avantajoase si sigure, care le permit clientilor Libra Bank sa puna deoparte pentru perioade mai mari de timp anumite sume de bani si sa-i inmulteasca. Clientii Libra Bank care aleg depozitele pe termen lung beneficieaza de dobanzi superioare si fixe, dar si de un maximum de flexibilitate in privinta depunerii sau retragerii banilor.

Flexibilitatea si rapiditatea reactiei de raspuns reprezinta unele dintre cel mai importante avantaje de care clientii beneficieaza la Libra Bank. La acestea se adauga amabilitatea si profesionalismul angajatilor Libra.
Echipa Libra Bank este convinsa ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu numai prin oferirea de servicii de calitate, ci si prin construirea unor parteneriate financiare de lunga durata cu clientii. Suntem convinsi ca astfel vom castiga increderea si aprecierea clientilor nostri din Sibiu, a declarat Axel Hummel, Presedinte Libra Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri