Raiffeisen Bank a modificat conditiile la produsele de creditare cu garantie imobiliara. Astfel, la creditele pentru achizitionarea, construirea de locuinte, case de vacanta sau achizitionarea de terenuri dobÔnda este de 6,9% pe an la euro si de 7,6 % pe an la lei. La acordarea acestor credite banca percepe un singur comision de administrare de 0,9% (anual, la sold).
Raiffeisen Bank a facut modificari importantesiin ceea ce prive[te procedurile de acordare pentru aceste credite, simplificňnd semnificativ documentatia necesara. Valoarea creditului poate fiintre 5.000-200.000 de euro (echivalentin lei), pe o perioada de maxim 25 de ani, fara girant, iar calcularea bugetului se face luandin calcul toate veniturile familiei.

De curÔnd, banca a inauguratin Bucuresti primul centru din RomÔnia destinat exclusiv acordarii creditelor imobiliare öRaiffeisen Bank - Casa Taö.In aceasta unitate clientii beneficiaza de consultanta de specialitate pentru gasirea celor mai bune solutii de creditarein domeniul imobiliar.

Raiffeisen Bank a micsorat dobÔndasi la creditelein lei pentru nevoi personale nenominalizate, garantate cu ipoteca - Flexicredit Plus - dobňnda practicata este de 7,9% pe an atÔt la creditelein lei cÔtsi la celein euro (DAE 8,47%*). Suma maxima acordata nu este limitata decÔt de capacitatea de rambursare a solicitantuluisi de valoarea grantiei, iar perioada maxima este de 20 de ani.

ôPrin aceste oferte de creditare, Raiffeisen Bank dore[te sa confirmeinca o data ca este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai. Prin scaderea dobÔnzilor la produsele de creditare cu garantie imobiliara reusim sa raspundem mai bine necesitatilor clientilorsi sa tinem cont de evolutiile pieteiö, a spus Razvan Munteanu, vicepre[edintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.

Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri