Valoarea maxima a unui credit este echivalentul in lei a 57.000 de euro, pentru locuinte finalizate, respectiv echivalentul in lei a 66.500 de euro, pentru locuinte noi, construite in baza autorizatiilor eliberate dupa data de 22 februarie 2010. Banca accepta pana la trei co-debitori si o gama larga de venituri, care pot fi cumulate, conform Mediafax.

Analiza dosarului si administrarea lunara a creditului sunt gratuite, iar clientii beneficiaza de comision de retragere zero a creditului din contul curent. Gradul maxim de indatorare este de 60%, iar perioada de rambursare poate fi de cel mult 30 de ani.

"Diminuarea presiunii simtite de tineri din cauza unui avans mai mare ii poate incuraja si ajuta totodata sa-si indeplineasca visul de a avea propria casa. Prin implicarea noastra in programul Prima Casa, venim din nou in sprijinul acestora si construim impreuna planuri de viitor, pe termen lung. Ne-am propuns sa epuizam plafonul alocat cat mai repede", a declarat directorul general al OTP Bank Romania, Laszlo Diosi.

Citeste si:

Oferta OTP Bank Romania de imprumuturi pentru achizitia de locuinte include si creditul ipotecar in lei sau in euro, al carui avans minim este de 15% la creditele in lei, respectiv 25%, la creditele in euro. Suma maxima pentru acest tip de credit poate ajunge la 200.000 de euro sau echivalent in lei.

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1.500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Sursa foto: Tsyhun / Shutterstock