Romexterra Leasing ar putea lua un imprumut de 6 milioane euro de la MKB Bank

Romexterra Leasing IFN, divizia de leasing a bancii Romexterra, ar putea lua un credit de 6 milioane euro (21,08 milioane lei) de la MKB Bank, pentru finantarea activitatilor curente, potrivit unei raportari publicate in Monitorul Oficial din 31 octombrie, informeaza NewsIn.

MKB Bank a finalizat recent tranzactia prin care a devenit actionar majoritar al Romexterra Bank, prin preluarea unui pachet de 55,36% din actiunile bancii. Astfel, MBK controloaza indirect divizia de leasing a bancii Romexterra. Romexterra Leasing este detinuta in proportie de 89,6% de banca romana.

Planurile strategice previzioneaza o crestere semnificativa a Romexterra Leasing, detinuta in proportie de 89,6% de Romexterra Bank. Oficiali ai bancii unguresti au declarat ca MKB doreste sa dezvolte si sectorul de leasing.

Romexterra Leasing este singura societate romana de leasing specializata pe leasingul echipamentelor de foraj si extractie petroliera. Divizia de leasing Romexterra Bank este membra in Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri