Actionarii societatii Frigo Leasing, detinuta de Frigotehnica SA, au decis majorarea capitalului social al societatii cu suma de 680.000 lei (circa 190.000 euro), pana la suma de 730.000 lei (205.000 euro), prin aport in numerar si incorporarea unor rezerve, a anuntat Monitorul Oficial.
Capitalul social al Frigo Leasing se va majora cu suma de 391.280 lei, reprezentand rezerve ale societatii, altele decat cele legale, precum si cu suma de 288.720 lei, aport in numerar. Dupa majorare, capitalul social va fi in suma de 730.000 lei, impartit in 1.000 actiuni a 730 lei fiecare, informeaza NewsIn.

In urma majorarii de capital, structura actionariatului Frigo Leasing este urmatoarea: Frigotehnica SA (88,5%), Nicolae Bara, Beatrice Constantinescu, Ion Carciumarescu, stefana Badila si Daniel tinta (cate 2,3%). Potrivit Ordonantei de guvern nr. 28 din 26 ianuarie si normelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR), orice institutie financiara nebancara (IFN) trebuie sa se constituie ca societate pe actiuni si sa aiba un capital social minim de 200.000 euro.

Frigo Leasing a inregistrat, in 2005, un profit net de 179.111 lei si o cifra de afaceri de 3,08 milioane lei. Frigotehnica SA, actionarul principal al Frigo Leasing a obtinut, in 2005, un profit net de 6,51 milioane lei si o cifra de afaceri de 8,54 milioane lei. Frigo Leasing face parte din grupul Frigotehnica, alaturi de companiile Ecoclima Industrial, Frigosystem si Tehnoelectric. Frigotehnica are ca obiect de activitate executia de instalatii frig industriale si comerciale, instalatii de aer conditionat, dotarea cu mobilier frigorific, instalatii electrice de control si automatizare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri