"In prezent piata de leasing creste intr-un ritm stabil, evolutie pe care o putem corela cu cea a pietei auto. Conform estimarilor oficiale, din perspectiva volumelor noi realizate, piata de leasing se situeaza la circa 2,2 miliarde de euro. Vorbim in prezent de o piata matura, atat din perspectiva clientilor, cat si cea a companiilor din domeniu. Lucram cu clienti din ce in ce mai selectivi, cu cerinte mult mai specifice, care vad leasingul ca o oportunitate pentru cresterea businessului", spune Steliana Moraru (foto).

In principal, leasingul financiar se adreseaza celor care au acces mai putin facil la o finantare bancara, precum antreprenori, fermieri, constructori s.a.m.d., din diferite domenii de activitate, sprijinindu-i sa isi indeplineasca planurile de crestere pe termen lung. Astfel, putem observa modul in care transformarile societale modeleaza afacerile si influenteaza nevoia de a avea solutii potrivite pentru a-si atinge obiectivele.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont