BRD-SocGen, a treia banca din Romania dupa active, l-a numit pe Radu Topliceanu in pozitia de Director General Adjunct Retail, decizie ce urmeaza a fi aprobata de Banca Nationala a Romaniei.

Radu Topliceanu va prelua conducerea segmentului de retail al BRD-SocGen pentru un mandat de 4 ani, incepand cu data de 5 august 2019, pe postul vacant existent in cadrul Comitetului de Directie al Bancii.

"Numirea este sub conditia obtinerii aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei si isi va produce efectele de la data emiterii acestei aprobari", se arata in anuntul facut de catre BRD.

Radu Topliceanu este un bancher roman cu vechime, acesta ocupand mai multe functii de conducere in cadrul bancii Raiffeisen Bank, unde a activat in total peste 11 ani. In CV-ul sau se mai regasesc Sberbank Slovenia, Sberbank Europe si Standard Chartered Bank, cea din urma fiind institutia financiara de unde a fost adus de catre francezii de la BRD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri