Presedintele Consiliului de Administratie FIRST BANK, Nicolae Danila, a anuntat astazi plecarea din functie a lui Dominic Bruynseels, Presedinte Executiv First Bank, incepand cu 8 august 2019.

„In ultimele 12 luni, FIRST BANK a trecut printr-o serie de schimbari semnificative: repozitionarea dupa achizitia Piraeus Bank Romania, schimbarea identitatii de brand, procesul de dimensionare optima a organizatiei, achizitia Bank Leumi Romania, precum si o serie de schimbari interne si de proiecte importante, ale caror rezultate se vor vedea in curand. Acum doresc sa ma concentrez asupra unor proiecte personale importante, astfel incat voi parasi actuala functie pentru a putea face acest lucru”, declara DominicBruynseels.

Fondul american de investitii J.C. Flowers & Co. a identificat si desemnat succesorul pentru aceasta functie. In acest moment, se afla in desfasurare procedurile interne si externe specifice numirii oficiale si preluarii mandatului. Nominalizareava fi anuntata in curand, dupa incheierea formalitatilor necesare, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Cu sediul in Bucuresti, First Bank, fosta Piraeus Bank, cumparata de JC Flowers la jumatatea lunii septembrie 2018, ofera o serie larga de produse si servicii adresate atat clientilor locali, cat si celor internationali, incluzand activitati de retail, IMM si corporate banking, si opereaza prin 100 de unitati bancare si 1300 de specialisti, pentru aproximativ 130.000 de clienti activi. Pe data de 27 noiembrie 2018, First Bank s-a lansat oficial in Romania.

Pe data de 17 aprilie a acestui a, First Bank a anuntat semnarea unui acord cu Bank Leumi le-Israel B.M pentru achizitionarea tuturor participatiilor acesteia in filiala Bank Leumi Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri