BRD - Groupe Societe Generale a lansat, in premiera pe piata romaneasca, cardul instant Gadget, emis in lei si dedicat in exclusivitate platii facturilor de utilitati.

Cardul Gadget, care este oferit pe loc, gratuit si fara multe formalitati, este destinat platii facturilor in intreaga retea de bancomate BRD si la aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) in magazinele care afiseaza insemnele Simplis Facturi. Titularii de contract cu un furnizor de utilitati sau servicii care este partener BRD pot avea acces, prin intermediul acestui card, la un descoperit autorizat de cont de 300 de lei.

In afara de posibilitatea de a plati facturile la utilitati (telefon, apa, gaze, electricitate), posesorii cardului beneficiaza de asistenta telefonica prin serviciul Vocalis si pot interoga in orice moment soldul contului la bancomatele BRD sau telefonic. De asemenea, posesorii cardului pot verifica ultimele operatiuni efectuate, pot primi gratuit extrasul de cont la domiciliu. si au posibilitatea de a obtine virarea salariului sau pensiei in contul atasat cardului.

BRD - Groupe Societe Generale, a doua banca din Romania, are in prezent o retea de peste 600 de unitati, 1.000 bancomate si 10.000 POS-uri, iar activele bancii insumau 28 miliarde lei (8,2 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Piața de asigurări RCA din România, cea mai mare rată a daunei din regiune
Setari Cookie-uri