Allianz -Tiriac lanseaza astazi fondul de pensii facultative, AZT Moderato

Allianz-Tiriac Pensii Private incepe, astazi, vanzarile pentru primul fond de pensii facultative (Pilonul III), AZT Moderato,a anuntat un comunicat transmis, duminica de companie, care nu ofera detalii despre plasament.

Acest fond este destinat in general celor care doresc performante folosind o strategie investitionala echilibrata. Societatea isi propune sa ofere curand si alte fonduri de pensii facultative, in acest sens fiind deja depusa, spre aprobare, la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), documentatia pentru al doilea fond de pensii facultative, AZT Vivace.

La fondurile de pensii facultative pot contribui toti angajatii sau persoanele care obtin venituri asimilate salariilor, contributiile la un fond de pensii facultative fiind deductibile din impozitul pe venit in limita a 200 euro pe an.

Allianz -Tiriac Pensii Private incepe vanzarile pentru primul fond de pensii facultative cu un numar de peste 2.200 de agenti de marketing, deja avizati de CSSPP. Allianz Tiriac Pensii Private intentioneaza sa cresca numarul agentilor la 3.500 pana la sfarsitul lunii iunie.

Societatea de administrare a fondurilor de pensii facultative Allianz Tiriac are ca actionar majoritar compania Allianz-Tiriac Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri