Clienții ING Bank au atras atenția băncii că au avut probleme cu plățile efectuate prin cardul ING: aceștia au spus că tranzacțiile lor s-au dublat. Banca a confirmat incidentul, transmitandu-le clienților prin intermediul paginii de Facebook că situația se va remedia curând: conform call-centerului băncii, situația se va remedia începând cu dimineața zilei de 4 august.

Clienții băncii olandeze au menționat, în comentariile postărilor băncii de pe pagina de Facebook că au avut probleme cu plățile: acestea apăreau în aplicație ca fiind dublate.

Sursă foto: Screenshot comentarii Facebook pagina ING România

„Ce se intampla cu banii? Simplu, îți sunt luați peste noapte și mă trezesc cu contul curent pe minus și fără posibilitatea de a achita nimic. Dar cand la un moment dat, în urma retragerii prin direct debit a unei sume, contul curent a rămas pe minus cu o sumă (infimă) in doua ore mi se retrasesera acești bani din contul de economii pentru ca citez: “contul curent nu poate avea balanta negativă”, scrie un client în comentariile unei păsări ING România.

Ulterior acestor comentarii, banca a răspuns că aceste probleme vor fi remediate în curând: „toate sumele dublate urmează sa fie reversate pe conturile clienților începand cu aceasta dimineata”.

Sursă foto: Screenshot comentarii Facebook pagina ING România

ING România a trecut printr-o situație similară și în urmă cu 5 ani, când clienții au avut probleme cu dublarea plăților.

Update 13:46

În uma acestei probleme, ING Bank a venit cu un răspuns oficial:

“Vă informăm că în cursul zilei de ieri, 02 august 2023, din motive independente de ING, generate de către o altă bancă acceptatoare de plăți (din România), o parte dintre tranzacțiile efectuate de către clienții ING la terminalele respectivei bănci acceptatoare au fost dublate.

Precizăm că am oferit tot suportul clienților noștri afectați.

În cursul acestei dimineți, tranzacțiile dublate ale clienților ING au fost corectate.

Important: Această situație nu a fost determinată de către ING”.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri