UniCredit Tiriac Bank a redus cu un punct procentual dobanzile percepute in primele sase luni la creditele garantate cu ipoteca accesate in martie.
Creditul "Personal Plus", de nevoi personale cu ipoteca, calculat pentru 30.000 euro si o perioada de 25 de ani, are in primele sase luni o dobanda promotionala de 2,95% la euro, 4,95% la lei si 5,95% la dolari, cu o dobanda anuala efectiva (DAE) de 9,72%.

Pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca, perioada maxima de creditare este de 20 de ani pentru sume de pana la 30.000 euro si de 25 de ani pentru sumele cuprinse intre 30.000 si 125.000 euro.

Creditul ipotecar destinat constructiei, achizitiei si renovarii locuintei va avea in primele sase luni o dobanda promotionala de 3,71%, calculata ca EURIBOR la sase luni minus un punct procentual, cu DAE 10,5%, calculat pentru suma de 30.000 euro, acordata pe perioada maxima de 30 de ani.

Plafonul sumei oferite de UniCredit Tiriac Bank pentru acest tip de credit este de 200.000 euro, ajungand pana la 500.000 euro in cazul creditului ipotecar pentru achizitii de locuinte in proiecte rezidentiale finantate de banca.

Creditul imobiliar pentru constructie, achizitie si renovare contractat de la UniCredit Tiriac Bank pana la 31 martie va avea in primele sase luni o dobanda de 2,95% la euro, 4,95% la lei si 5,95% la dolari, cu DAE de 9,69%, calculat pentru 50.000 euro, pe perioada maxima de 30 de ani.

Pentru creditele ipotecare destinate investitiilor imobiliare si pentru creditul personal cu ipoteca, UniCredit Tiriac Bank finanteaza maximum 85% din pretul de cumparare al proprietatii ce urmeaza sa fie achizitionata, in functie de clasa de scoring si de venitul eligibil net lunar pe familie, dar nu mai mult de 85% din valoarea evaluata a respectivei proprietati.

Pentru creditele garantate cu ipoteca, in calculul capacitatii de rambursare banca accepta doi codebitori, respectiv sotul sau partenerul de viata si parintii unuia dintre soti, care vor semna contractul de credit in calitate de coplatitori. La sfarsitul lunii ianuarie, banca a marit gradul maxim de indatorare la 65% pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca si pentru toate creditele de investitii imobiliare.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua centrala si est europeana a UniCredit Group si detinea, la sfarsitul lui septembrie 2007, active totale in valoare de 3,3 miliarde de euro. Banca are, in prezent, aproximativ 600.000 clienti si 142 de sucursale deschise in 39 de judete.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri