"Prin acest parteneriat, clientii nostri pot opta pentru leasing auto, imobiliar sau de echipamente in conditii avantajoase. Rapiditatea analizei, flexibilitatea si costurile scazute de finantare sunt doar cateva dintre motivele care ne-au convins sa patrundem si pe aceasta piata impreuna cu International Leasing", a declarat directorul general executiv al DBSol Consulting, Daniel Barbu.

Compania de consultanta isi desfasoara activitatea in 14 judete, avand 19 puncte de lucru si francize DBSol, care sunt localizate in Bucuresti, Arad, Deva, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Hunedoara, Stei, Oradea, Piatra Neamt, Brasov, Braila si Targu Jiu.

"Suntem convinsi ca parteneriatul cu DBSol Consulting este in avantajul clientilor nostri din intreaga tara. Astfel, ei vor primi gratuit cea mai buna consiliere pentru a alege produsul de leasing care li se potriveste si ajutor la intocmirea dosarului de leasing", a afirmat directorul de vanzari al International Leasing, Claudiu Filipescu.

Brokerul are parteneriate cu Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank, Bancpost si Domenia Credit, firma de credite ipotecare a GE Money, divizia de servicii financiare de retail al concernului american General Electric.