Credit Europe Bank a lansat creditul Agro Capital IMM, destinat fermierilor, cu scadenta pana la 18 luni si o perioada de gratie de 9 luni, care poate fi accesat de populatie si de companiile mici si mijlocii (IMM) care desfasoara activitati in agricultura, potrivit unui comunicat transmis de banca.
Fermierii pot imprumuta cel mult 40.000 lei, pentru care nu trebuie sa depuna garantii materiale, iar banii pot fi folositi pentru finantarea capitalului de lucru sau refinantarea altor credite similare contractate de la alte banci. Creditul se adreseaza si crescatorilor de animale si celor care presteaza servicii in agricultura.

Imprumutul poate acoperi integral cheltuielile curente pana la vanzarea recoltei, cu scadenta de pana la 18 luni si o perioada de gratie de cel mult 9 luni, in functie de specificul activitatii si de momentul in care se contracteaza creditul. Rambursarea creditului se face in functie de momentul in care sunt estimate incasarile, se mai arata in comunicatul transmis de Credit Europe Bank.

Creditul poate fi acordat persoanelor fizice cu statut de producator agricol, persoanelor fizice autorizate (PFA), intreprinderilor familiale sau companiilor mici si mijlocii (IMM) ce au ca activitate cultivarea plantelor si cresterea animalelor cu scopul obtinerii unor produse alimentare si a unor materii prime sau prestarea de lucrari agricole.

Agro Capital IMM este disponibil pentru inceput in sucursalele Credit Europe Bank din judetele Buzau, Braila, Tulcea si Contanta.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, este detinuta in proportie de aproape 90% de Credit Europe Bank NV, si are in prezent peste 400.000 de clienti si o retea de 115 unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri