Oferta este valabila pana la sfarsitul acestui an.

Astfel, banca ofera populatiei dobanzi anuale cuprinse intre 10,75% si 11,50% la economiile lei, in functie de perioada de constituire a depozitului, fixa pe parcursul intregii perioade.

Pentru depozitele in euro, dobanzile variaza intre 5,25% si 5,75% pe an, iar pentru cele in dolari intre 3,25% si 3,75% pe an, in functie de perioada de constituire.

Citeste si:

"Campania este adresata clientilor noi care vin la GarantiBank pentru un credit de nevoi personale, un credit ipotecar sau orice alt produs sau serviciu. Ei isi pot constitui un depozit pentru care primesc o dobanda mai mare", a spus directorul pe retail banking al GarantiBank, Okan Yurtsever.

Depozitele sunt reinnoite automat la scadenta, pe aceeasi perioada ca si cea a depozitului initial, la dobanda in vigoare la data reinnoirii. Dobanda acumulata poate fi capitalizata sau transferata in contul curent.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a treia banca privata din Turcia, cu active de peste 36 miliarde euro. In Romania, GarantiBank are 38 de agentii, dintre care 13 in Bucuresti.