Intesa Sanpaolo Bank Romania a semnat un protocol de colaborare cu asociatia patronala a investitorilor italieni din Romania, Unimpresa, pentru promovarea serviciilor bancare prin intermediul structurii specializate International Desk.

Departamentul International Desk din cadrul Intesa Sanpaolo Bank ofera asistenta investitorilor straini care opereaza deja sau doresc sa initieze o activitate in Romania.

Unimpresa vrea astfel sa sustina eficient si activ mediul de afaceri local pentru a facilita si accelera ritmul de crestere a investitiilor si schimburilor comericiale dintre Italia si Romania, dupa ce in 2008, schimburile comerciale intre cele doua tari au depasit 11,5 miliarde euro.

Intesa Sanpaolo Bank - parte a grupului Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante institutii financiare din lume -, deruleaza, de altfel, parteneriate strategice si cu alte organizatii si asociatii cum ar fi EximBank.

Unimpresa Romania functioneaza in Romania din 2004 si protejeaza interesele propriilor asociati, firme romanesti cu capital partial sau in totalitate italian. Unimpresa se inspira din sistemul patronal italian, fiind membra a Confindustriei si reprezentand Confagricultura si Confesercenti in Romania. In prezent, Unimpresa are aproape 700 de asociati ce ofera peste 130.000 de locuri de munca.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si