Millennium Bank a inceput sa dea credite prin programul Prima Casa, numai in moneda europeana, la o dobanda egala cu rata EURIBOR la 3 luni, plus 4 puncte procentuale.

Clientii beneficiaza de gratuitate in privinta comisioanelor de analiza si de acordare, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a alocat un plafon de 20,5 milioane euro pentru creditele prin Prima Casa ce pot fi acordate de Millennium Bank Romania, sustin reprezentantii bancii.

Valoarea medie a unui credit acordat de Millennium Bank prin Prima Casa se va situa in jurul a 50.000 de euro, avand in vedere rata de dobanda redusa, care va permite incadrarea clientilor pentru o suma mai mare, a declarat recent, pentru Wall-Street, Eliza Erhan, director departament Dezvoltare Produse Retail in cadrul bancii portugheze.

Portughezii de la Millennium Bank si-au adancit pe piata locala pierderile din primul semestru cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 15,9 milioane euro, pe fondul unui avans al creditelor acordate cu 86,2%, pana la 252 milioane euro.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Prima Casa 2015: CEC Bank poate acorda credite de 735 mil. lei