UniCredit Tiriac Bank a inlocuit casieriile din agentiile aflate in incinta magazinelor Metro cu solutii automate non-stop banking, prin care se pot face operatiuni precum retragerile sau depunerile de numerar, schimb valutar sau plati de facturi prin card, a anuntat banca.

Astfel, prin intermediul noilor servicii se pot realiza depuneri de numerar in lei, euro sau dolari, retrageri de numerar, operatiuni de schimb valutar, plati prin card pentru facturile emise de Romtelecom, Vodafone, Orange, Enel Energie (Banat/ Dobrogea), Allianz Asigurari de Viata, Allianz Asigurari Generale si Boom TV.

De asemenea, clientii UniCredit Tiriac Bank pot constitui depozite la termen in lei, euro sau dolari si pot plati si in numerar facturile catre Romtelecom si Vodafone. in plus, serviciul Online Banking poate fi accesat direct de pe ecranul masinii Non-Stop Banking. Pana la sfarsitul lunii octombrie, va fi disponibila si facilitatea de scanare a ordinelor de plata.

Prin intermediul Online Banking este posibila urmarirea evolutiei creditelor, depozitelor si prelungirea duratei depozitelor constituite.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est.

UniCredit Tiriac Bank are prezent circa 600.000 clienti, deserviti prin intermediul a 245 de sucursale.
Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
La Doi Pasi a ajuns la 1.000 de magazine pe plan local