Iulius Postolache este, din luna septembrie a anului aflat in desfasurare, noul director de investitii al Aviva Pensii.
Iulius Postolache (foto) este absolvent al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori (FABBV) din cadrul ASE Bucuresti si, timp de patru ani, a lucrat ca administrator de portofoliu pentru rezerva valutara externa a Romaniei in cadrul BNR.

De asemenea, noul investment manager are o bogata experienta in pietele financiare internationale, experienta a fost ulterior completata si de activitatea desfasurata timp de aproape trei ani in doua banci comerciale ca dealer /trader pe piata interbancara si administrator ALM.

Aviva ocupa locul 5 pe pilonul II al pensiilor private obligatorii la sfarsitul lunii septembrie, cu 314.637 participanti si active in valoare totala de 130 de milioane de lei, in timp ce pe pilonul III al pensiilor private facultative, Aviva ocupa locul 6 la finele aceleiasi luni, cu 9.446 participanti si active de 10,60 milioane de lei.

Pe piata locala, grupul Aviva mai este prezent prin Aviva Asigurari de Viata si Aviva Investors Romania. Aviva Romania a anuntat recent ca se va transforma din subsidiara in sucursala a grupului.

Shah Rouf, Aviva: Piata unit-linked mai are nevoie de 6-7 ani pentru a se maturiza

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri