UniCredit Tiriac Bank a redus cu 20% dobanda, atat a celei fixe cat si a celei variabile, la creditul pentru nevoi personale fara ipoteca, pentru toate cele cinci variante de produs disponibile, pana la data de 31 mai 2010.

Creditul pentru Orice fara ipoteca este oferit de UniCredit Consumer Financing in sucursalele UniCredit Tiriac Bank si are un plafon de 20.000 euro si o perioada maxima de acordare de 10 ani.

Clientii pot opta pentru dobanda fixa sau variabila (valabila pentru toate variantele de Credit pentru Orice, cu exceptia celui Express).

Dobanda variabila la Creditul pentru Orice Standard este 14,51% la EUR/ 12,24% la lei, la cel Special este de 12,91% la EUR/ 11,44% la lei.

Rata dobanzii fixe este specifica fiecarui tip de Credit pentru Orice (cu exceptia Creditului pentru Orice Refinantare.

In Romania, grupul UniCredit este prezent prin UniCredit Tiriac Bank, care are o retea de 242 de unitati. Banca furnizeaza in Romania produse si servicii specializate prin partenerii sai - UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
FinTech-ul Revolut își lansează oficial serviciile în Statele Unite ale Americii
Setari Cookie-uri