Asociatia Societatilor Financiare din Romania (ALB) Romania are un nou presedinte in persoana lui Bas Hoekstra, managing director la ING Lease, conform unui anunt al Asociatiei.
Astfel, in urma votului exprimat de catre Adunarea Generala Anuala a Asociatiei de la sfarsitul lunii trecute, in structura comitetului director al ALB au fost votati in functia de presedinte Bas Hoekstra (foto), managing partener al ING Lease IFN, in timp ce noul vicepresedinte este seful Cetelem Romania, Gilles Zeitoun.

Ceilalti membri ai Comitetului Director sunt Bogdan Cernescu, director general al Immorent IFN reprezentant al Consiliului Leasingului Financiar din cadrul ALB si George Olteanu, executive manager al BRD Finance va fi reprezentant al Consiliului Creditului de Consum, iar Adriana Ahciarliu ramane secretarul general al Asociatiei.

„Avand in vedere conjunctura economica interna si internationala, dar si dinamica pietei leasingului financiar si a creditului de consum, Adunarea Generala a ALB a votat constituirea statutara a Consiliului Leasingului Operational si planul de actiuni pe termen scurt si mediu. Planul de actiuni vizeaza continuarea activitatii de lobby atat la nivelul autoritatilor interne cat si la nivelul Comunitatii Europene, imbuntatirea structurii interne a ALB si a serviciilor oferite membrilor sai, si imbunatatirea perceptiei Asociatiei si a industriei pe care o reprezinta, atat la nivelul consumatorului, cat si la nivelul autoritatilor publice”, se mentioneaza in comunicatul Asociatiei.

ALB este membra in Comitetul Director al Federatiei Europene a Asociatiilor de Leasing - Leaseurope, coordoneaza secretariatul general al grupului pentru Europa Centrala si de Sud-Est a Federatiei Europene si este membra a Federatiei Europene a Creditului de Consum - Eurofinas.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri