Portughezii de la Millennium Bank lanseaza depozitul Ascendent in lei cu dobanzi de pana la 13% pe an.

Noul depozit, constituit pe o perioada de sase luni, ofera o dobanda progresiva, care incepe de la 6% pentru prima luna si creste lunar, pana la 13% pentru a sasea luna. Dobanda pentru fiecare luna poate fi capitalizata sau transferata in contul curent, in functie de nevoile clientului. De asemenea, clientii pot denunta in avans depozitul, in orice moment, fara sa piarda dobanda acumulata in luna anterioara.

Depozitul Ascendent este disponibil in lei, iar suma minima pentru deschiderea acestuia este de 500 lei. Clientii beneficiaza de comision zero pentru deschiderea si administrarea depozitului.

Produsele de economisire Millennium Bank sunt disponibile in lei, euro si dolari pe perioade cuprinse intre una si 12 luni. Banca ofera dobanzi mai mari cu 0,25% pentru depozitele in lei si euro deschise prin intermediul serviciului Internet Banking. Valoarea dobanzilor oferite prin Internet Banking variaza intre 7% si 8,25% pentru lei si intre 3,25% si 3,5% pentru euro. Depozitele constituite in sucursale ofera dobanzi cuprinse intre 6,75% si 8% pentru lei si intre 3 si 3,25% pentru euro.

Millennium Bank si-a adancit pierderile pe care le inregistreaza in Romania cu 15% in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara din 2009, nivelul acestora urcand la 7,4 milioane euro, de la 6,4 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Schimbare de management la divizia de retail a OTP Bank Romania