Banca Comerciala Romana (BCR) a devenit prima banca din Romania care a instalat 1.000 de ATM-uri, deja operationale, pe intreg teritoriul Romaniei. Totodata, numarul posesorilor de carduri BCR a depasit, in premiera pentru Romania, 1,8 milioane, banca fiind lider al pietei cu o cota de aproximativ 27%.

Numarul ATM-urilor instalate in acest an a fost de peste 130, BCR continuand in ritm accelerat, pana la sfarsitul anului, instalarea de ATM-uri, se arata intr-un comunicat al BCR.

De asemenea, banca a depasit cifra de 5.000 de POS-uri instalate exclusiv la comercianti. Pentru a veni in sprijinul clientilor, BCR a inceput instalarea de POS-uri si la sediile propriilor unitati, pana in prezent fiind instalate circa 100. Astfel, numarul total de POS-uri apartinand BCR a depasit 5.300.

"Aceste rezultate, inregistrate la aniversarea a 15 ani de la infiintarea BCR, coincid cu implinirea a 10 ani de la o alta premiera marca BCR - instalarea, in decembrie 1995, a primului bancomat din Romania si efectuarea primei extrageri de numerar din cont de card.

BCR va continua sa fie lider si formator de piata, in conditiile existentei multor oportunitati de dezvoltare a afacerii cu carduri, in special pe segmentul creditelor pe card si a cardurilor co-branded", a declarat Matei Ion, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.
BCR a incheiat cu posesorii de carduri un numar de 53.689 conventii de plata a facturilor de la ATM, acestia avand un numar de 124.000 de optiuni de plata. De asemenea, in primele 10 luni din 2005, au mai fost efectuate peste 177.000 de operatiuni de reincarcare a cartelelor telefonice.

Recent, BCR a redus, promotional, cu 3 p.p. dobanda pentru toti posesorii de carduri de credit BCR MasterCard si BCR MasterCard - ALTEX care vor beneficia de o dobanda de 23% si respectiv de 22%, foarte atractiva. Si in cazul detinatorilor de carduri de debit BCR care beneficiaza de descoperitul de cont, BCR anunta reducerea dobanzii cu 3 p.p. la 21%.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Rapoartele de evaluare în scopul impozitării se pot depune până pe 30 iunie
Setari Cookie-uri