Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca din sistem, vrea sa stimuleze economisirea si sa atraga noi deponenti prin majorarea dobanzilor la depozitele in lei pana la 8% pe an, in timp ce dobanda cheie stabilita de Banca Nationala a Romaniei este de 6,25%.

Cea mai mare banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, Banca Comerciala Romana, incearca sa atraga noi deponenti prin dobanzi majorate pana la 8% pe an.

Astfel, clientii care isi deschid depozite in lei pe termen de 2 luni pana la finalul lunii iulie beneficiaza de o dobanda fixa de 7,5% pe an, iar cei carora li se vireaza salariul sau pensia in conturi deschise la BCR obtin o dobanda de 8% la plasamentele pe 3 luni in lei.

De asemenea, clientii care isi deschid depozite la termen in lei sau euro, cu dobanda fixa si maturitate de pana in 12 luni, beneficiaza de un bonus de dobanda de 0.25 p.p. pentru depozitele in lei, respectiv 0.15 p.p. pentru depozitele in euro, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

„Oferta BCR pentru depozitele la termen este foarte atractiva, in linie cu politica bancii de incurajare a economisirii. Mai mult, oferim avantaje suplimentare clientilor care folosesc si alte produse ale bancii, cum ar fi debitul direct sau canalele alternative. De asemenea, vrem sa le multumim si clientilor fideli, si le oferim bonusuri de dobanda mai mari”, a declarat Sorin Mititelu (foto), director executiv al directiei de dezvoltare afaceri si produse retail in cadrul BCR.

Suma minima pentru deschiderea unui depozit la BCR este de 1000 lei, respectiv 500 euro.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cum percep romanii asigurarile: necesitate sau obligatie?