BCR Banca pentru Locuinte a inceput sa vireze clientilor sai prima garantata de stat aferenta anului 2009. Cei peste 134.000 de clienti ai BCR BpL care au facut depuneri in cursul anului 2009 au primit deja 8,6 milioane lei.

O data cu majorarea primei garantate de stat in anul 2009, produsele de economisire-creditare pentru domeniul locativ au devenit mult mai atractive. Incepand cu anul 2009, contractele de economisire-creditare beneficiaza de prima garantata de stat de 25% din sumele economisite, prima garantata de stat care poate urca pana la 250 euro (contravaloare in lei), pentru toate categoriile de deponenti.

Perioada de economisire recomandata este de 5 ani, alaturi de dobanda si prima garantata de stat de 25% vor reprezenta o suma atractiva pentru client, pe care nu o poate obtine din alt produs financiar de pe piata.

“Un alt avantaj este posibilitatea clientului care economiseste de a obtine un credit in lei, cu dobanda mica si fixa pe toata durata contractului, de 5% sau 6%/an, in functie de tipul de contract ales. In plus, pentru cei care doresc sa investeasca intr-un timp scurt in domeniul locativ, BCR BpL le ofera posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat – micsorand astfel perioada de asteptare pentru un credit de economisire-creditare pentru domeniul locativ”, a declarat Alexandru Ciobanu, presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

BCR Banca pentru Locuinte acorda finantare pentru investitii in domeniul locativ, precum: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinte, subsidiara a grupului BCR specializata in economisirea si creditarea domeniului locativ in sistem colectiv, a fost lansata in iulie 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Clientii BCR isi pot inrola cardurile in Apple Pay direct din George