Pentru a efectua tranzactii direct pe telefonul lor mobil, printr-un canal rapid si sigur, clientii OTP Bank trebuie sa acceseze website-ul oficial al bancii si sa se inregistreze pentru serviciul OTPdirekt.

„Cererea pentru accesarea informatiilor direct pe telefonul mobil, via internet, creste continuu. Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, ca parte a strategiei de mobilitate completa pe care o urmam, am dezvoltat, in prima faza, noul website mobil, http://m.otpbank.ro, ce vine in intampinarea nevoilor de rapiditate si comoditate ale utilizatorilor de internet mobil. Acum, extindem serviciile si oferim posibilitatea de a utiliza intreaga paleta de operatiuni disponibile prin serviciul OTPdirekt, prin intermediul oricarui telefon mobil cu acces la internet, indiferent de sistemul de operare”, a explicat Silviu Florea, manager Canale Electronice de Distributie in cadrul OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara locala a grupului bancar ungar OTP, estimeaza pentru acest an o majorare a activelor cu 3-5% si se asteapta sa ramana profitabila.