Clientii care colecteaza monedele Millennium Treasure pot castiga salariul mediu net pe economie pentru un an sau unul dintre celelalte sapte premii. Valoarea totala a premiilor este de 34.500 de lei. Monedele Millennium Treasure pot fi colectate din sucursalele Millennium Bank si din mediul online - site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, Facebook si 200 de alte site-uri afiliate Google.

Contul de Salariu Millennium Bank este destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca. Contul este disponibil in lei si are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci, acces gratuit la serviciile Internet Banking si Call Center si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit cu cip, atasat contului.

De asemenea, pentru a incuraja plata facturilor prin Internet Banking, Millennium Bank a eliminat comisionul bancii pentru transferurile interbancare care au valoare de maximum 200 de lei. Alte beneficii ale Contului de Salariu includ dobanzi preferentiale la credite, dobanzi mai mari la depozitele create prin Internet Banking si overdraft de pana la trei salarii.

In cadrul campaniei Millennium Treasure, Millennium Bank a creat si doua aplicatii online care faciliteaza accesul clientilor la sucursale. Prima dintre ele, o aplicatie de tip augmented reality, poate fi folosita pentru smartphone-uri. Dupa instalarea aplicatiei, camera telefonului ofera, in orice directie ar fi indreptata, detalii privind adresa si numarul de telefon al celor mai apropiate sucursale Millennium Bank pe raza aleasa de utilizator. A doua aplicatie, „Millennium in drumul tau”, poate fi folosita pe calculatoare si pe smartphone-uri si configureaza traseul optim dintre doua puncte astfel incat sa includa o sucursala Millennium Bank.

Marele premiu al concursului Millennium Treasure consta dintr-un salariu mediu net pe economie pentru un an intreg. Cele doua premii doi constau dintr-un salariu pentru trei luni, iar cele cinci premii trei constau din salariul pe o luna. Concursul se incheie pe data de 11 martie, iar castigatorii vor fi anuntati in a doua jumatate a lunii martie 2011.