Cosmote va introduce pe piata telefoanele Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7, Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel si HTC Saga. Acesta vor putea fi achizitionate atat prin abonamente cat si la liber.

Sony Ericsson Xperia Neo vine cu noul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, care permite accesarea unui numar de peste 150,000 de aplicatii si jocuri. Ecranul este multi-touch. Printre alte facilitati se numara si camera foto digitala de 8Mp cu zoom digital 2,46x, ecran multi-touch de 9,25 cm, cu 16 milioane de culori si rezolutie de 854x480 pixeli, precum si slot de card de memorie ce permite cresterea capacitatii de stocare a telefonului cu pana la 32GB.

Nokia E7 este un alt telefon inteligent multifunctional, cu ecran senzitiv si tastatura QWERTY completa, amplasata sub monitorul AMOLED glisant cu diagonala de 10 cm, cu 16 milioane de culori si rezolutie de 640x360 pixeli. Terminalul dispune de o camera foto digitala de 8Mpx, si poate opera si in GSM si in CDMA, iar conectivitatea este asigurata de Bluetooth 3.0 si USB, inclusiv ca incarcator. Sistemul de operare este noul Symbian 3, ce ofera toate aplicatiile necesare pentru business si divertisment.

Samsung i9100 Galaxy S II dispune de un ecran multi-touch cu diagonala de 10.75 cm, 16 milioane de culori, protejat cu sticla Gorilla, rezistenta la lovituri si zgarieturi. Terminalul are o capacitate de stocare de 16GB memorie interna plus 32GB memorie pe cardul extern, cu o memorie de 1GB RAM. In ceea ce priveste conectivitatea, Galaxy II S permite conectarea cu GPRS, EDGE, 3G (21,6 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth si USB. Terminalul dispune de doua camere foto: cea principala are 8Mp, iar cea secundara, frontala, 2 Mp. Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread.

Citeste si:

Samsung Galaxy Mini (foto) este fratele mai mic din gama de terminale Galaxy. Ecranul TFT touchscreen, cu 256.000 de culori si diagonala de 7,85 cm este animat de sistemul de operare Android 2.2. Terminalul dispune de conectivitate completa: GPRS, EDGE, 3G (7,2 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth si USB.

HTC Saga este disponibil cu o carcasa in doua culori si un ecran cu diagonala de 9,25 cm. Terminalul ruleaza cu un sistem de operare Android 2.1 OS Gingerbread si dispune de gama completa de tehnologii de conectare: 3G (pana la 14,4 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, micro USB si Bluetooth. Functiile multimedia sunt prezente, intre altele, printr-o camera foto digitala de 5Mpx cu senzor de detectie a chipurilor umane. De asemenea, foarte utili sunt cei cativa senzori, precum cel de luminoziotate ambientala, cel de proximitate si busola digitala.

HTC Marvel ruleaza cu acelasi sistem de operare Android 2.1 OS Gingerbread, dispune de o camera foto de 5Mp. Dispune de un ecran TFT cu diagonala de 8 cm, ce permite utilizatorilor sa se bucure de experienta navigarii pe internet prin oricare dintre urmatoarele tehnologii: 3G (pana la 7,2 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, micro USB si Bluetooth.