Tableta PC Apple iPad 2 a intrat in Romania la preturi incepand cu 2.500 de lei, prin eMag.ro, urmand ca in urmatoarele zile gadgetul sa fie lansat si de alti retaileri online precum PCFun.ro.
Romania nu se afla pe lista lansarilor oficiale ale Apple, cea mai noua versiune a tabletei putand fi insa deja comandata pe mai multe canale. Pe langa modelele disponibile pe eMag.ro (in prezent doar in versiunile Wi-Fi), tableta se poate achizitiona si de pe Okazii.ro, cel mai mare site de licitatii local, cu preturi ce variaza intre 1.400 lei si pana la peste 3.000 lei.

La eMag se gasesc modelele Wi-Fi de 16, 32 si 64 Gb, in ambele variante – alb si negru. Modelul de 16 Gb costa 2.500 de lei, cel de 32 Gb 3.100 lei si varful de gama pe Wi-Fi are un pret de 3.600 lei.

“Stocurile sunt si vor fi foarte limitate in perioada urmatoare din cauza cererii uriase la nivel global, dar vom incerca sa aducem cat mai repede noi transe de stoc. Urmatorul transport este program pentru 4 aprilie. Din pacate versiunile cu conectivitate 3G nu sunt inca disponibile”, scrie pe blogul eMag.ro.

Primele transa pe eMag.ro este de 80 de tablete, livrandu-se “in ordinea comenzilor”. Urmatorul transport va avea loc pe 4 aprilie, de asemenea fara a include modele 3G, conform blogului companiei.

Site-ul antreprenorului Marius Ghenea, PCFun.ro, anunta disponibilitatea produselor peste aproape doua saptamani, la preturi incepand cu 2.800 de lei

In SUA, cel mai ieftin model costa 500 de dolari (1450 lei).

Sursa foto: Apple.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri