Cand vine vorba de aplicatii, iPhone-ul [review iPhone 4] le are pe toate. Vrei sa iti controlezi televizorul? Exista o aplicatie pentru asta. Vrei sa gasesti cel mai apropiat restaurant chinezesc? Exista o aplicatie pentru asta. Vrei sa iti inregistrezi obiceiurile intestinale si sa le imparti cu prietenii tai? Da, exista o aplicatie si pentru asta.

Pot descrie cel mai usor problema cu aceasta aplicatie citandu-i descrierea din App Store: “Experimenteaza bucuria de a deschide o sticla de bere rece fara problema de a consuma in fapt o bere!” Beer Opener te lasa sa te prefaci ca desfaci o bere adevarata: tii iPhone-ul deasupra sticlei, prinzi capacul virtual ce apare pe ecran si ai deschis sticla fara ingrozitorul act de a fi nevoit sa bei mixtura de hamei si alcool. (De ce atata sadism?)

Dar care sunt cele mai rele? Sa miscsoram lista nu a fost usor, dar am ales 10 dintre cele mai dureros de lipsite de sens si pur si stupide programe pe care App Store-ul le poate oferi.

Locul 10: FatBurner2k

Daca esti prea lenes sa te hranesti corect si sa faci exercitii fizice, FatBurner2k este aplicatia potrivita pentru tine, asta desigur daca esti si incredibil de naiv. FatBurner2k pretinde ca iti va transforma iPhone-ul in sala de fitness ce lucreza cum vrei tu (presupunem ca tu vrei sa te uiti la Roseanne, in timp ce mananci gogosi cu jeleu). Secretul lui FatBurner: aplicatia iti face iPhone-ul sa vibreze. Aparent, aceasta mica vibratie aplicata pe burta ta imensa te va transforma brusc din Bondocel in Dl. Responsabilitate. Partea buna este ca acesti 99 de centi nu ii vei cheltui pe bomboane ci pe un program “extrem de util”

Citeste articolul integral pe site-ul Playtech.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max