Retailerul IT&C, electronice si electrocasnice Flanco a investit in ultima luna aproximativ 5 milioane de lei (1,2 milioane de euro) in deschiderea a patru magazine noi in Bucuresti, Suceava, Drobeta Turnu Severin si Buzau, a anuntat compania.
Cele patru noi magazine au o suprafata totala de 2.300 metri patrati, Flanco ajungand astfel la un spatiu de vanzare de de 35.000mp in cele 75 de locatii pe care le detine.

„Revenirea pe un trend ascendent a consumului in perioada sarbatorilor Pascale, precum si investitiile in magazinele noi vor contribui semnificativ la cresterea vanzarilor Flanco. Cele patru magazine inaugurate in ultima luna vor aduce vanzari totale de 30 milioane RON in primul an de functionare.” declara Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Deschiderea celor patru unitati face parte din strategia retailerului de a ajunge la o cota de peste 10% dintr-o piata estimata in acest an la circa 1,1 miliarde de euro si de a extinde reteaua de magazine Flanco in spatii cu trafic ridicat.

Noile unitati sunt in Bucuresti (Bucur Obor), Suceava (Iulius Mall), Drobeta Turnu-Severin (Centrul Comercial Cora) si Buzau (Galleria Mall).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri