Retailerul IT&C, electronice si electrocasnice Flanco a investit in ultima luna aproximativ 5 milioane de lei (1,2 milioane de euro) in deschiderea a patru magazine noi in Bucuresti, Suceava, Drobeta Turnu Severin si Buzau, a anuntat compania.

Cele patru noi magazine au o suprafata totala de 2.300 metri patrati, Flanco ajungand astfel la un spatiu de vanzare de de 35.000mp in cele 75 de locatii pe care le detine.

„Revenirea pe un trend ascendent a consumului in perioada sarbatorilor Pascale, precum si investitiile in magazinele noi vor contribui semnificativ la cresterea vanzarilor Flanco. Cele patru magazine inaugurate in ultima luna vor aduce vanzari totale de 30 milioane RON in primul an de functionare.” declara Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Deschiderea celor patru unitati face parte din strategia retailerului de a ajunge la o cota de peste 10% dintr-o piata estimata in acest an la circa 1,1 miliarde de euro si de a extinde reteaua de magazine Flanco in spatii cu trafic ridicat.

Noile unitati sunt in Bucuresti (Bucur Obor), Suceava (Iulius Mall), Drobeta Turnu-Severin (Centrul Comercial Cora) si Buzau (Galleria Mall).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
CBRE vinde un teren de 26 ha in Ocna Mures pentru proiecte de retail