RCS&RDS, cel mai mare operator de internet de pe piata locala, ofera acces gratuit la reteaua de spoturi Digi Wi-Fi pentru toti clientii rezidentiali la internet fix prin fibra optica ai RCS & RDS

Pana acum, clientii Digi Net Fiberlink 1 puteau utiliza internetul wireless al RCS & RDS, doar daca erau abonati simultan la serviciul de internet mobil Digi Net Mobil.

Astfel, de acum inainte, orice client abonat la Digi Net Fiberlink 1, de pana la 50 Mbps, in valoare de 29 lei (TVA inclus) sau la Digi Net Fiberlink 2, de pana la 100 Mbps, in valoare de 39 lei (TVA inclus), va avea acces liber si trafic nelimitat in locatiile Digi Wi-Fi din orasele in care RCS & RDS a instalat reteaua de internet wireless Wi-Fi.

Hotspoturile Digi Wi-Fi sunt instalate in acest moment in Bucuresti, in judetele Bihor, Brasov, Mures, Arges, Sibiu si pe litoral, dar vor fi extinse curand in inca 40 orase mari din Romania.

“Datorita interesului crescut pentru serviciul de internet wireless Wi-Fi lansat recent de catre RCS & RDS, compania a decis sa ofere acces gratuit in reteaua Digi Wi-Fi, tuturor abonatilor la internet prin fibra optica, Digi Net Fiberlink”, afirma oficialii RCS&RDS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Care sunt diferentele intre benzile Wi-Fi de 2,4GHz, 5GHz si 60GHz
Setari Cookie-uri