Samsung a vandut trei milioane de smartphone-uri Galaxy SII Android in 55 de zile, el fiind cel mai apropiat rival al iPhone 5, terminal ce va fi anuntat in curand, scrie presa internationala.
Telefonul a devenit cel mai rapid vandut terminal mobil al Samsung, depasind recordul detinut de Samsung Galaxy S, care a atins aceste vanzari in 85 de zile, anul trecut.

Doua terminale Galaxy SII sunt livrate la fiecare doua secunde, mai mult de o treime fiind vandute in Coreea de Sud, unde este si sediul principal al companiei.

Cele trei milioane de terminale nu iau in calcul vanzarile din SUA si Canada unde terminalul nu a fost inca lansat pe canale oficiale.

Pretul terminalului “la liber” este in jurul a 600 euro. El ruleaza Android 2.3 Gingerbread, este cel mai subtire smartphone de pe piata (8,5 mm), procesor la 1,2 Ghz, 1 Gb RAM, 16 Gb memorie integrata, ecran tactil de 4,3 inci si o camera foto de 8 MP cu capacitate de inregistrare video la 1080p.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri