Flanco isi ia director de vanzari de la Electrolux

Gabriel Peres (35 de ani), fost national key account manager in cadrul producatorului de electrocasnice Electrolux, a fost numit director de vanzari in cadrul Flanco, al treilea retailer de electronice, electrocasnice si IT de pe piata locala cu afaceri de circa 100 de milioane de euro anul trecut.

Managerul va coordona reteaua de peste 75 de magazine a companiei si cei 550 de angajati ai acestora , urmand sa fie responsabil pentru politica de vanzari a retailerului. Acesta si-a inceput mandatul la 1 iulie.

“Prin cooptarea lui Gabriel Peres, Flanco intareste echipa pentru a putea sustine cresterea businessului, in perspectiva accesarii pozitiei de lider de piata.”, a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Gabriel Peres (foto)
a lucrat in ultimii 11 pentru Electrolux Romania, unde a ocupat de-a lungul timpului functiile de area sales manager, key account manager, product and training manager, respectiv national key account manager (incepand cu anul 2005).

Conducerea Flanco isi doreste sa ajunga in acest an la o cota de piata de aproximativ 11% din piata de electronice, electrocasnice si produse IT, evaluata la circa 1-1,1 miliarde de euro.

La finalul lui aprilie, cota de piata a Flanco era de aproximativ 10,5%, cea mai mare din ultimii patru ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri