Gabriel Peres (35 de ani), fost national key account manager in cadrul producatorului de electrocasnice Electrolux, a fost numit director de vanzari in cadrul Flanco, al treilea retailer de electronice, electrocasnice si IT de pe piata locala cu afaceri de circa 100 de milioane de euro anul trecut.
Managerul va coordona reteaua de peste 75 de magazine a companiei si cei 550 de angajati ai acestora , urmand sa fie responsabil pentru politica de vanzari a retailerului. Acesta si-a inceput mandatul la 1 iulie.

“Prin cooptarea lui Gabriel Peres, Flanco intareste echipa pentru a putea sustine cresterea businessului, in perspectiva accesarii pozitiei de lider de piata.”, a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Gabriel Peres (foto)
a lucrat in ultimii 11 pentru Electrolux Romania, unde a ocupat de-a lungul timpului functiile de area sales manager, key account manager, product and training manager, respectiv national key account manager (incepand cu anul 2005).

Conducerea Flanco isi doreste sa ajunga in acest an la o cota de piata de aproximativ 11% din piata de electronice, electrocasnice si produse IT, evaluata la circa 1-1,1 miliarde de euro.

La finalul lui aprilie, cota de piata a Flanco era de aproximativ 10,5%, cea mai mare din ultimii patru ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri