Cei care si-au achizitionat ieri tableta din Orange Concept store si din magazinul online al companiei au platit mai putin cu 100 de euro, adica 249 de euro.

Fara abonament, tableta costa 631 de euro.

Pretul de 349 de euro este valabil pana la 20 noiembrie anul acesta, iar cei care isi vor cumpara produsul vor avea acces nelimitat la internet, cu primii 4 GB la o viteza de pana la 21,6 Mbps.

Galaxy Tab 10. este in prezent cea mai subtire tableta de pe piata, iar aceasta ruleaza pe sistemul Android Honeycomb 3.1, o platforma creata special pentru tablete care sporeste productivitatea dispozitivului permitand utilizatorilor sa foloseasca mai multe functii in acelasi timp.

Utilizatorii sunt conectati la viata sociala si profesionala prin intermediul functiei Samsung TouchWiz, care include meniul Live Panel pe care utilizatorii il pot personaliza pentru a afisa continut pe ecranul principal incluzand fotografii digitale, site-urile favorite si feed-urile retelelor sociale.

Citeste si:

Cei care vor sa citeasca si sunt interesati de evenment pot accesa serviciul Samsung Readers Hub, o biblioteca alcatuita din 12 ziare, 24 de reviste si 110.000 carti, iar cei care vor sa comunice mai usor pot folosi Samsung Social Hub, un serviciu care reuneste email-ul, contactele, calendarul si conexiunile la retelele sociale intr-o singura interfata intuitiva si foarte usor de accesat.

Galaxy Tab 10.1 este prevazuta cu o camera frontala de 2 megapixeli si una in spate de 3 megapixeli si ofera redare video in Flash si HD de 1080p.

In primele trei luni vanzarile de tablete Galaxy Tab 10.1 ar putea ajunge la cateva mii de unitati, a afirmat Sorin Manea, directorul deviziei de telecom din cadrul Samsung Electronics Romania.

Pentru acest an piata locala de tablete este estimata sa ajunga la circa 50.000 de unitati.