In general, se trezeste “cu greu” intre 7.30 si 8, iar apoi isi duce la gradinita baietelul in varsta de sase ani. La serviciu ajunge intre 9.30 si 10.00 si de obicei pleaca in jur de sapte-opt.

In prima parte a zilei, isi citeste e-mailurile, dar nu mereu pentru ca prefera sa vorbeasca cu colegii. De asemenea, destul de frecvent are sedinte dimineata, desi incearca sa evite acest lucru pentru ca nu stie intotdeauna exact cand ajunge de la gradinita.

“Dimineata este de obicei mai relaxata decat dupa-amiaza. Vorbesc cu oamenii, ma uit pe agenda pe care mi-o fac seara. Jobul este de asemenea natura incat dupa cinci este o mare forfota aici. Pot sa am o teleconferinta cu angajatii din SUA care sa inceapa la cinci si sa se termine la 7.30-8. Uneori mai avem si dimineata foarte devreme cand la ei este noapte”, explica directorul operational al Avangate, companie cu afaceri estimate sa ajunga la 72 de milioane de euro anul acesta.

Citeste si:

Carmen Sebe se ocupa de dezvoltarea internationala a operatiunilor si produselor companiei, concentrandu-se pe extinderea acestora in special in Europa de Vest si SUA.

Citeste intregul articol O zi din viata lui Carmen Sebe, Avangate: Forfota incepe dupa ora 17.00