Apple, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente mobile de pe piata, urmeaza sa lanseze trei noi dispozitive iPhone in acest an, potrivit celor mai recente informatii aparute in presa de specialitate.
Producatorul american va lansa pana la finalul lunii iunie doua modele iPhone: un telefon care va avea un ecran de 4 inch si se va numi cel mai probabil iPhone 5S si inca un dispozitiv care va avea o diagonala de 4,8 inch, proiect care poarta denumirea de iPhone “Math”, potivit BusinessInsider.com, care citeaza publicatia asiatica China Times.

Informatii despre cel de-al treilea dispozitiv mobil inca nu se stiu si nu este precizat daca este vorba despre un iPhone sau o tableta iPad.

Posibilitatea ca Apple sa lanseze un iPhone de dimensiuni mai mari pare sigura, fiind intarita si de declaratiile unui analist al unei companii de cercetare care afirma la finalul anului trecut ca americanii lucreaza deja la un astfel de smartphone.

Apple pregateste un dispozitiv de dimensiuni mai mari si ca urmare a tendintei consumatorilor catre smartphone-uri din ce in ce mai subtiri, dar tot mai mari si performante – exemple fiind modelele de varf Samsung Galaxy S3 sau HTC One X – doua telefoane care s-au bucurat de un succes neasteptat in randul utilizatorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri