Operatorul de telecomunicatii Orange Romania a lansat abonamentul Fluture 12, prin care tinerii intre 18 si 26 de ani prin care au acces nelimitat la mesaje scrise in retea, Yahoo!, Facebook si in portalul Orange pe mobil.
Abonamentul Fluture 12 ofera si 300 MB trafic de internet pe mobil, 150 de minute sau mesaje pentru alte destinatii nationale sau internationale pe fix si 3000 de minute in retea.

In cazul in care clientii folosesc toate minutele, mesajele sau traficul inclus, acestia pot reincarca abonamentul si pot la un tarif un tarif de 0,10 euro/minut pentru apeluri nationale sau in retea sau pot activa una dintre optiunile disponibile clientilor PrePay.

Prin aplicatia Libon, oferita ca bonus, clientii primesc apeluri si mesaje nelimitate catre alti utilizatori ai aplicatiei din tara si din strainatate. Libon este o aplicatie pentru sistemele de operare iOS si Android, care foloseste reteaua IP pentru a le permite clientilor sa comunice prin mesaje si apeluri la calitate HD cu alti utilizatori ai aplicatiei (prieteni, colegi, rude). Este gratuita si poate fi descarcata din App Store si Google Play, iar traficul de internet in cadrul aplicatiei este nelimitat prin abonamentul Fluture 12 din oferta Orange Young. Libon include si un serviciu de mesagerie vocala, prin care clientii pot vizualiza pe ecranul telefonului toate mesajele primite si pot alege ordinea in care sa le asculte. De asemenea, aplicatia permite utilizarea unor mesaje de intampinare personalizate pentru prieteni sau grupuri de prieteni, iar mesajele vocale primite sunt stocate pentru 30 de zile.

„Noua oferta si integrarea serviciilor Libon in oferta Orange Young le acorda tinerilor libertatea pe care si-o doresc pentru a utiliza internetul mobil si pentru a comunica nelimitat cu prietenii.” a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al companiei.

Pe de alta parte, utilizatorii de cartele PrePay primesc ca bonus trafic de date si mesaje scrise nelimitat in retea. De asemenea, au posibilitatea de a-si crea online propria optiune, alegand pe www.orangeyoung.ro numarul de minute, de SMS-uri si/sau de MB pentru trafic de date, exact asa cum isi doresc.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, iar principalii sai concurenti sunt Vodafone si Cosmote.

Sursa foto: http://www.orangeyoung.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri