Gama completa de produse D-Link destinata SoHo si SMB va fi de acum disponibila in cele 80 de magazine Ultra PRO Computers din toata tara. Este vorba de echipamente de retelistica - routere cu si fara wireless, access pointuri, placi de retea, wireless de buzunar, switchuri etc., unele dintre ele beneficiind de Click n’ Connect, tehnologie ce permite o configurare facila a acestora.

Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania, afirma: “Am remarcat interesul crescut fata de solutiile tehnologice performante adresabile SMB / SOHO, iar D-Link, impreuna cu partenerul K Tech – Ultra PRO, vizeaza in principal acest segment al pietei romanesti. Ultra PRO Computers este primul lant IT din Romania cu care incheiem un astfel de parteneriat, ne dorim o colaborare pe termen lung si intentionam ca gama de produse disponibile sa fie in curand diversificata”.

Cristian Dragomir, Director de Dezvoltare al grupului K Tech – Ultra PRO, adauga: “Prin introducerea echipamentelor wireless D-Link in reteaua de magazine Ultra PRO Computers, dorim sa oferim solutii tehnologice de ultima generatie. Diversificarea ofertei de produse IT comercializate in magazinele noastre reprezinta un punct important al strategiei grupului K Tech – Ultra PRO de apropiere fata de necesitatile clientilor nostri”.