Premierul cambodgian Hun Sen a hotarat, vineri, sa interzica telefoanele mobile din generatia a treia (3G), in urma unei petitii semnate de sotia sa, care se teme ca utilizarea acestora ar putea promova pornografia, transmite AFP.

Sotiile mai multor responsabili ai Guvernului de la Phnom Penh au scris o petitie in care arata ca inteligenta tinerilor si cultura cambodgiana ar putea fi distruse de capacitatile video ale telefoanelor 3G.

"Noi toate suntem ingrijorate din cauza utilizarii in scopuri nepotrivite a mijloacelor moderne de comunicare si a tehnologiei informatiei", se arata in respectiva petitie.

Textul mai cere autoritatilor sa "pedepseasca cu severitate toate persoanele care utilizeaza telefoanele mobile pentru a trimite imagini
obscene".

Hun Sen a ordonat ministrului Telecomunicatiilor sa suspende lansarea telefoniei 3G.

"Asteptati, va rog, inca 10 ani: tehnologia poate fi utilizata si dupa ce se intareste moralitatea sociala", a indicat Hun Sen.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri