HTC One M8, cel mai nou smartphone lansat pe piata si totodata unul dintre cele mai performante si ravnite telefoane inteligente si-a facut aparitia deja in stocul marilor magazine online, la preturi ce pornesc de la 2.990 de lei, tarif fara conectare.

Daca pentru operatorii telecom HTC One M8 va fi lansat in urmatoarea perioada la preturi mai mici, dar impreuna cu un abonament, marii retaileri online au pus deja la vanzare modelul lansat de taiwanezi in cursul saptamanii trecute.

Asa cum anunta si producatorul, stocurile de telefoane HTC One M8 au ajuns pe rafturile magazinelor imediat de la lansarea pe piata de pe 23 martie, decizie luata dupa ce in cursul anului trecut, la lansare, HTC a avut mari probleme cu stocurile de HTC One.

Retailerul quickmobile.ro a anuntat deja disponibilitatea HTC One M8 2014 la preturi incepand cu 2.999 de lei, pentru cele trei modele de culori – argintiu, gri si auriu.

Retailerul online evoMAG.ro va oferi smartphone-ul incepand cu 31 martie la pretul de 3.064 lei, pret disponibil, la fel, pentru toate cele trei modele de culori disponibile.

PCGarage.ro va lansa incepand cu 1 aprilie noul HTC One M8 la un pret de 3.069 de lei , in timp ce eMAG.ro ofera numai versiunile pe gri si argintiu, la pretul de 3.099 de lei

Spre comparatie, Samsung Galaxy S5 este disponibil in oferta marilor retaileri online la preturi un pic mai mari decat cel cerul pentru HTC One M8 2014, in oferta eMAG avand un pret de 3.159 de lei , in timp ce magazinul online badabum.ro, listat de comparatorul de preturi Price.ro, il ofera la 2.969 de lei

iPhone 5S ramane inca unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri si in 2014, preturile pentru un astfel de model incepand de la 2.400 de lei.

Pe lista celor mai cautate telefoane se mai numara Sony Xperia Z2 sau LG G2.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri