Microsoft are telefoane, are tablete, dar n-are dispozitive purtabile. Asta se va schimba in curand, conform Forbes, iar gigantul american pregateste o platforma care sa se impace si cu Android, si cu iOS, nu doar cu Windows Phone. Ne asteapta un nou monopol de tip Windows?

Forbes informeaza, in exclusivitate, despre planurile Microsoft pentru dispozitive purtabile. Compania vrea sa foloseasca expertiza diviziilor Xbox si mobile pentru a crea un gadget care este si inteligent, dar si util. Va fi capabil sa-ti monitorizeze ritmul cardiac pe toata perioada purtarii, iar autonomia va fi undeva la doua zile, similara Gear Fit de la Samsung. Publicatia nu are si informatii privind perioada de lansare, dar estimeaza ca dezvoltarea se apropie de final in aceasta vara.

Mai mult, marele avantaj al acestui ceas inteligent ar fi ca va „colabora“ atat cu Android, cat si cu iOS, nu doar cu Windows Phone. In prezent, Gear de la Samsung functioneaza doar cu dispozitive Galaxy. Sunt asteptate in acest sens cele cu Android Wear de la LG si Motorola, primele doua companii care si-au anuntat planurile in acest sens. Revenind la Microsoft, ceasul sau va fi similar Gear Fit si ca design, cu ecran tactil color si „croit“ dupa incheietura purtatorului.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri