Thomsons Online Benefits, furnizori de software pentru pachete de beneficii destinate angajatilor, l-a numit pe Andrei Pantelimon, in varsta de 35 de ani, general manager al biroului din Cluj-Napoca. Andrei Pantelimon este al 100-lea angajat al Thomsons in Cluj si se alatura echipei in acest rol de leadership pentru a continua expansiunea Thomsons in regiune.

Biroul din Cluj-Napoca reprezinta o parte importanta a strategiei globale Thomsons, astfel ca noul general manager se va alatura, de asemenea, echipei globale de management. Pe langa coordonarea operatiunilor din Cluj-Napoca, Andrei Pantelimon va avea o contributie si in conturarea si implementarea strategiei de grup.

Michael Whitfield, chief executive officer al Thomsons, a declarat: „Acum, cand avem deja 100 oameni in Cluj, avem nevoie de management local pentru conducerea operatiunilor de aici si pentru a ne continua expansiunea”.

Andrei Pantelimon lucreaza de 15 ani in domeniul tehnologic dintre care, ultimii zece ani au fost in cadrul Endava, unde a pus bazele diviziei Managed Services in Europa Centrala si de Est si a coordonat activitatea a peste 150 de persoane in opt centre, atat in Romania, Moldova si Macedonia, cat si in Marea Britanie (Londra si Glasgow).

Printre responsabilitatile in noua pozitie de general manager al Thomsons in Cluj-Napoca, pe care Andrei Pantelimon o va ocupa incepand cu data de 7 iulie 2014, se vor numara dezvoltarea strategiei locale si implementarea ei alaturi de echipa din Cluj, asigurandu-se ca investitia strategica a companiei in Romania aduce cele mai bune rezultate.

Biroul Thomsons din Cluj-Napoca a continuat angajarile cu inca 30 de persoane de la inceputul anului. Odata cu numirea lui Andrei Pantelimon ca general manager, Thomsons a ajuns la 100 de angajati in biroul din Cluj, care a contribuit in 2013 la cresterea cu 12% a cifrei de afaceri, precum si la cresterea cu 19% a profitului Thomsons Online Benefits fata de anul precedent. Compania a inaugurat, in iulie 2013, centrul sau global de pregatire in Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 450.000 de lire sterline (521.500 de euro). Thomsons Academy este singura baza de pregatire pentru toate filialele companiei din Londra, Singapore, Cluj si Silicon Valley.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri