Ca parte a planurilor de extindere dar si de modernizare a retelei actuale de magazine, Flanco Retail deschide cea de-a 82-a unitate in orasul Sfantu Gheorghe si relocheaza magazinul din Miercurea-Ciuc intr-un spatiu mai generos, din apropiere. Investitiile cumulate pentru cele doua magazine se ridica la suma de 750.000 euro, incluzand stocurile de marfa.

In Sfantu Gheorghe, magazinul situat in cadrul Centrului Comercial Sugas, va avea o suprafata totala de 510 metri patrati, si a necesitat o investitie totala de 400.000 Euro. Echipa care asigura primirea, consilierea si servirea clientilor va fi formata din 8 consultanti de vanzari.

In Miercurea – Ciuc, relocarea magazinului se va face in cadrul Centrului Comercial TULIPAN din zona pietonala a orasului, ea vizand transferul intregii echipe de 7 oameni intr-un spatiu de 610 metri patrati. Relocarea a fost facuta cu o investitie de 350.000 de Euro.

Ambele locatii pun la dispozitia clientilor pachetul complet de servicii propus de Flanco: Livrarea pana in casa, Programul de fidelitate Mereu Flanco si/sau Garantia All Inclusive disponibila pentru toate produsele comercializate de companie.

Citeste si:
Flanco investește peste 4 milioane de lei în digitalizarea companiei
Flanco investește peste 4...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri