Vodafone Romania a anuntat astazi ca va oferi iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date si iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date, incepand din data de 4 noiembrie. In teorie. In practica, pe site modelul iPad Air 2 la 16 Gb apare ca "sold out", simultan cu anuntul oficial al introducerii pe piata locala - vezi screenshot.

[UPDATE 14:30] - Vodafone a confirmat vanzarea aproape imediata a modelului scos in evidenta de Wall-Street.ro; compania a subliniat ca exista alte modele care inca sunt pe stoc - vezi iPad Air 2 aici si iPad Mini 3 aici.

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din lume, cantareste mai putin de 500 grame si vine cu o serie de dotari speciale, cum ar fi ecran Retina anti-reflective, camerele iSight si FaceTime HD pentru fotografii si filme de cea mai buna calitate, a doua generatie de procesor A8X de 64 biti, capabilitate Wi-Fi, compatibilitate 4G si senzorul revolutionar Touch ID care poate identifica amprenta digitala. Noua tableta este subtire si usoara, iar experienta utilizarii este una inedita, cu atat mai mult cu cat ofera acces la peste 675.000 de aplicatii dezvoltate special pentru acest terminal revolutionar. Cele mai noi tablete de la Apple sunt disponibile in urmatoarele versiuni de culoare: auriu, argintiu si gri metalic.

Pretul iPad Air 2 la 16 Gb, fara abonament, este de 604 euro. La ora scrierii acestui articol, acesta nu (mai) era disponibil in stoc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Scad tarifele pe care operatorii mobili le percep intre ei