Preturile pentru wearables vor deveni mai accesibile dupa ce producatorii locali se vor alatura brandurilor mari, sustine Dan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri IT din Romania.

"O bratara inteligenta costa acum 5-6 milioane, pentru ca abia au inceput sa apara si este vorba despre branduri mari. Au inceput insa sa apara si brandurile mici, care vor veni la 100 sau 200 de lei, la preturi pentru buzunarele oricui", crede Dan Dragpomir.

In ceea ce priveste ochelarii inteligenti, pe care i-a testat, bloggerul se arata mai sceptic. "Am testat anul trecut Google Glass si mi s-a confirmat faptul ca nu este un gadget foarte placut de utilizat, in primul rand pentru ca dupa jumatate de ora te dor ochii, pentru ca iti fortezi muschii", continua acesta.

Dan Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri IT din Romania, scrie pe ComputerBlog.ro, fost jurnalist si mai ales pasionat de tot ce inseamna tehnologie.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 3-7 noiembrie este dedicata Mobilitatii IT&C si este realizata in parteneriat cu Orange Romania.

Citeste si
Dacia electrica va sosi in 2021. Afla pretul