Royal Computers, distribuitor hardware si unul dintre principalii jucatori pe segmentele de periferice, accesorii si retelistica, estimeaza pentru anul in curs afaceri de circa 66 milioane lei (circa 15 mil. euro), in crestere de la 60 mil. lei in 2014, conform companiei.

Royal Computers are in prezent 60 de angajati si 1.000 de parteneri clienti, la zece ani de la infiintare.

„A fost un deceniu plin de provocari, intr-un mediu economic adesea instabil, pe o piata de profil dinamica prin natura ei. Cu toate acestea am reusit sa crestem cu fiecare an, chiar si in anii de recesiune. Dupa 10 ani, tragand linie, am aratat ca se poate ca afacerea in care crezi sa creasca intr-un ritm sanatos, daca-ti alegi o echipa dedicata si parteneri potriviti”, declara Catalin Onea - managing partner Royal Computers.

Compania detine si trei branduri proprii, Spacer, Iggy si Cameleon. „Ne propunem o rata medie de crestere de 10%/an a cifrei de afaceri si 10% crestere a numarului de clienti activi”, conform oficialilor companiei.

Totodata, compania vrea sa intre pe piata de distributie din Bulgaria in 2016-2017.

Royal Computers este parte a grupul Alliance – Royal. Grupul activeaza de 15 ani pe piata de import, distributie si retail IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri