Vector Watch se lanseaza in Romania pe 14 octombrie

Ceasul inteligent Vector Watch se va lansa in seara de 14 octombrie in Romania, dupa ce modelele au fost anterior lansate si prezentate in Marea Britanie.

Vector a fost fondat de antreprenorul Andrei Pitis, actualmente CTO in cadrul companiei; el a inceput proiectul fiind sprijinit cu 2 milioane de dolari din partea Gecad, companie fondata de mai sus numitul Radu Georgescu. Anterior, Pitis a fost angel investor la aplicatia mobila Clevertaxi si I-Rewind.

„Asteptam cu mare drag sa ne vedem miercuri seara cu ocazia lansarii primul smartwatch global pornit in Romania, Vector Watch”, scrie in invitatia trimisa catre presa.

Alaturi de Andrei Pitis si Radu Georgescu, la conducerea companiei mai sunt Joe Santana, fost CEO al Timex si Steve Jarvis, care a fost creative lead pentru proiecte ale Timex si Nike FuelBand, avand ani de experienta in design de wearables. COO este Ron Spencer, fost director de operatiuni la Bulova si Fossil, si el completeaza linia de varf a companiei made in Romania. Biroul central este in Londra, insa compania, asa cum este de asteptat, conduce operatiuni si din Romania si are in plan deschiderea unui birou in San Francisco.

Citeste aici mai multe despre ceasul inteligent.

Citeste si:
Andrei Pitis: Salariul nu mai motiveaza, dar poate DEmotiva
Andrei Pitis: Salariul nu mai...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri