Orange Romania estimeaza ca va obtine venituri totale de peste un miliard de euro, in 2006, in crestere fata de anul trecut, cand au fost de 870 milioane euro, a declarat Richard Moat, directorul general al companiei, in cadrul unei conferinte organizate la "Zilele Biz".

Orange Romania a realizat o cifra de afaceri de 788 milioane euro pe primele noua luni din 2006, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit Raportului publicat joi de France Telecom, actionarul majoritar al companiei. in trimestrul al treilea, cifra de afaceri a companiei a fost de 284 milioane euro, in crestere cu 26,3% fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit comunicatului Orange remis agentiei.

La 30 septembrie 2006, Orange Romania avea peste 7,5 milioane de clienti, in crestere cu 20,5% fata de cei 6,2 milioane de clienti pe care ii avea la sfarsitul trimestrului al treilea din 2005. C ompania de telefonie mobila are 131.000 de clienti pentru comunicatii mobile in banda larga (broadband), comparativ cu 109.000 clienti la jumatatea anului 2006.Orange Romania este lider pe piata romaneasca a telecomunicatiilor mobile, cu peste 7,5 milioane de clienti, inaintea principalului concurent, Vodafone Romania, care avea peste 6,7 milioane de utilizatori la jumatatea anului 2006, anunta NewsIn.

La sfarsitul lunii iunie, Orange Romania avea 7,212 milioane de clienti si venituri de 504 milioane euro.Orange Romania ofera o gama de servicii de comunicatii de voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri